Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου Άγιος Διονύσιος

Καλώς Ήλθατε!

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου Ζακύνθου σας καλωσορίζουν στο νέο μας ιστότοπο!

Το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου «ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» είναι ενταγμένο στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, υπάγεται στην 6η Υγειονομική  Περιφέρεια  και παρέχει πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη, ισότιμα σε κάθε πολίτη, ανεξάρτητα από την οικονομική, κοινωνική και επαγγελματική του κατάσταση.

Το Νοσοκομείο Ζακύθου βρίσκεται μόλις 3 χλμ. έξω από την πόλη της Ζακύνθου, στην περιοχή Γαϊτάνι, σε ένα σύγχρονο κτίριο μιας και το καλοκαίρι του 2012 έγινε μεταφορά απο το παλαιό νοσοκομείο.

Εξυπηρετεί τόσο τους Ζακυνθινούς όσο και τους επισκέπτες που κατά τους θερινούς μήνες κατακλύζουν το όμορφο νησί της Ζακύνθου.

Στην ευθύνη λειτουργίας του ανήκει και το Κέντρο Ψυχικής Υγείας το οποίο συστεγάζεται με το Κέντρο Υγείας Κατασταρίου.

Στον ιστότοπο αυτό προσπαθήσαμε να συμπεριλάβουμε όλη τη χρηστική πληροφορία τόσο για όσους χρειασθούν τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου μας καθώς και για το ίδιο το προσωπικό.

Ελπίζουμε ότι ο νέος μας ιστότοπος θα λειτουργήσει ως εργαλείο υποστηρίζοντας τη σωστή ενημέρωση, τόσο του πολίτη-ασθενούς όσο και του προσωπικού του Νοσοκομείου, ώστε με την συνεργασία όλων να πετύχουμε την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού ποιοτικού επιπέδου.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@zante-hospital.gr


Τελευταία Νέα

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

...

Διαβάστε περισσότερα »


Διενέργεια Συνοπτικού Διαγωνισμού για την προμήθεια ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑΡΘΗΚΕΣ

Το Γ.Ν.  Ζακύνθου προκηρύσσει  Συνοπτικό Διαγωνισμό  για την προμήθεια ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑΡΘΗΚΕΣ ,  για κάλυψη αναγκών ενός (1) έτους. Προϋπ. δαπάνης    8.312,59 € συμπερ. ΦΠΑ 13% ,με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ {ΑΔΑ:  6Π7Σ4690ΒΞ-ΩΗΜ } ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ

...

Διαβάστε περισσότερα »


Διενέργεια Συνοπτικού Διαγωνισμού, ανάθεσης του έργου Παροχή υπηρεσιών ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ

Το Γ.Ν.  Ζακύνθου προκηρύσσει Συνοπτικό Διαγωνισμό  για την ανάθεση του έργου Παροχή υπηρεσιών απεντόμωσης – μυοκτονίας   (CPV 90922000-6 «Υπηρεσίες καταπολέμησης επιβλαβών εντόμων») (ΚΑΕ 0419) προϋπ. δαπάνης 2.500,00 € συμπ. ΦΠΑ 24%, για κάλυψη αναγκών περίπου ενός (1) έτους, με κριτήριο κατακύρωσης  την  χαμηλότερη τιμή. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ...

Διαβάστε περισσότερα »


Older Entries »