Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου Άγιος Διονύσιος

Καλώς Ήλθατε!

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου Ζακύνθου σας καλωσορίζουν στο νέο μας ιστότοπο!

Το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου «ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» είναι ενταγμένο στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, υπάγεται στην 6η Υγειονομική  Περιφέρεια  και παρέχει πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη, ισότιμα σε κάθε πολίτη, ανεξάρτητα από την οικονομική, κοινωνική και επαγγελματική του κατάσταση.

Το Νοσοκομείο Ζακύθου βρίσκεται μόλις 3 χλμ. έξω από την πόλη της Ζακύνθου, στην περιοχή Γαϊτάνι, σε ένα σύγχρονο κτίριο μιας και το καλοκαίρι του 2012 έγινε μεταφορά απο το παλαιό νοσοκομείο.

Εξυπηρετεί τόσο τους Ζακυνθινούς όσο και τους επισκέπτες που κατά τους θερινούς μήνες κατακλύζουν το όμορφο νησί της Ζακύνθου.

Στην ευθύνη λειτουργίας του ανήκει και το Κέντρο Ψυχικής Υγείας το οποίο συστεγάζεται με το Κέντρο Υγείας Κατασταρίου.

Στον ιστότοπο αυτό προσπαθήσαμε να συμπεριλάβουμε όλη τη χρηστική πληροφορία τόσο για όσους χρειασθούν τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου μας καθώς και για το ίδιο το προσωπικό.

Ελπίζουμε ότι ο νέος μας ιστότοπος θα λειτουργήσει ως εργαλείο υποστηρίζοντας τη σωστή ενημέρωση, τόσο του πολίτη-ασθενούς όσο και του προσωπικού του Νοσοκομείου, ώστε με την συνεργασία όλων να πετύχουμε την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού ποιοτικού επιπέδου.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@zante-hospital.gr


Τελευταία Νέα

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

...

Διαβάστε περισσότερα »


Διενέργεια ΠΜΔ για την προμήθεια προμήθεια Αναλ. έγχυσης και Συσκευών μετάγγισης αίματος

Το Γ.Ν.  Ζακύνθου προκηρύσσει ΠΜΔ για την προμήθεια  προμήθεια Αναλωσίμων έγχυσης και Συσκευών  μετάγγισης αίματος,  για κάλυψη αναγκών περίπου ενός (1) έτους. Προϋπ. δαπάνης 10,000.00 € συμπερ. ΦΠΑ 24%, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ {ΑΔΑ:  7Χ8Μ4690ΒΞ-0ΨΓ } … ...

Διαβάστε περισσότερα »


Διενέργεια ΠΜΔ για την προμήθεια ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ

Το Γ.Ν.  Ζακύνθου προκηρύσσει ΠΜΔ για την προμήθεια ΥΓΡΩΝ  ΚΑΥΣΙΜΩΝ {ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ (CPV 09134100-8) (KAE 1611)}.   Πιθανή ποσότητα 42.500 λίτρα, προϋπολ. δαπάνης 45.000,00 € συμπ. ΦΠΑ 24%,  για κάλυψη αναγκών του Γ. Ν. ΖΑΚΥΝΘΟΥ, για ένα (1) μήνα. Με κριτήριο κατακύρωσης το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ στα % που θα υπολογίζεται...

Διαβάστε περισσότερα »


ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

...

Διαβάστε περισσότερα »


Διενέργεια ΠΜΔ για την προμήθεια Αναλωσίμων ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ Υλικών

Το Γ.Ν.  Ζακύνθου προκηρύσσει ΠΜΔ για την προμήθεια Αναλωσίμων ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ Υλικών ,  για κάλυψη αναγκών ενός (1) έτους. Προϋπ. δαπάνης  43.700,00 € συμπ. ΦΠΑ 24 %, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ {ΑΔΑ:  7Α5Ο4690ΒΞ-Η89} … ...

Διαβάστε περισσότερα »


Older Entries »